Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 12. 2008
 

Hilary Duff

Povolání: Herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka
Věk: 21
Datum narození: 28. 09. 1987
Místo narození: Houston, Texas, USA
Znamení: Váhy

Životopis

Hilary Duff od pěti let navštěvovala balet a po dvou letech se dostala do známého tanečního klubu The Nutcracker (u nás známý jako Louskáček). Později začala hrát v reklamách a v jedenácti letech uspěla v konkurzu na film "Casper Meets Wendy (Casper a Wendy)", který ji pomohl ke slávě a úspěchu.

Potom hrála jen maličké role - například v Chicago Hope, ale ve třinácti uspěla v konkurzu na TV seriál Lizzie McGuire kde si zahrála spolu s její sestrou Haylie . Američani si tento seriál zamilovali (a s ním samozřejmě i Hilary). V pár dílech dokonce i zpívala, a protože to nebylo vůbec špatné, rozhodla se, že bude i zpěvačka. A tak vlastně vzniklo její první CD Santa Claus Lane, později nazpívala i některé písně na soundrack k seriálu Lizzie McGuire.

 

V roce 2007 je Hilary už zase pilná jako včelička. Namluvila v kresleném filmu kočku Sunshine Goodness. Dále natočila film "War. INC.", ve kterém si zahrála popovou hvězdu. Sotva skončilo natáčení filmu War.Inc vrhla se na další a to Safety Glass. Vydala album Dignity s veleúspěšnými singly With Love a Stranger, které burcují americké hitparády a které se naprosto liší od jejich předešlých alb - je spíš v tanečním stylu a také jeho limitovanou edici, která obsahuje i videoklipy. Její další novinkou (nejedná se ale o řadové album) je CD Unlimited, jenž obsahuje písně, které Hilary na svá alba nepoužila...

Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář