Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 12. 2008
 

Craire Holt

Povolání: Herečka
Věk: 20
Datum narození: 1. 01. 1988
Místo narození: Australie
Znamení: Kozoroh

Životopis

Claire Holt studovala hraní již od mala na škole a pak si soukromě zdokonalovala svoje schopnosti. Seriál "H2O", ve ktrém hraje mořskou pannu Emmu Gilbert, je její první seriálovou rolí, ale v žádném případě to není první zkušenost před kamerou.

Již dříve pracovala např. pro Dreamworld. Claire maturovala v roce 2005 a co se týče budoucnosti, plánuje ještě vystudovat vysokou školu. Claire ráda nakupuje, sleduje filmy s přáteli a ráda plave. Dokonce má černý pás v Thai-kwon-du. Dále také hraje vodní pólo, volejbal, umí hrát na piano a kytaru a také ráda zpívá. Nicméně v současné době jí baví hraní a hlavně bytí mořskou pannou.

Claire rozhodně není voda cizí. Na roli mořské víly se moc těšila. Slovo relaxace rozhodně nezná. Je majitelkou černého pásu Thai-Kwon-da, jako Emma v seriálu sportovně plave, hraje volejball i vodní pólo. Když se zrovna nevěnuje žádnému sportu tak zpívá, hraje na piáno nebo kytaru. Role Emmy v serálu H20 stačí přidat vodu je její první seriálovou rolí, ale před kamerou se objevila už v několika reklamách

. Studuje herectví na soukromé škole. Když jí zbyde čas sám na sebe vyrazí na nákupy nebo s kamarády do kina.

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

Claire Holt

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář